АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 До снігоприбиральних робіт на залізничних коліях магістралі було залучено майже 2 тис. людей та спеціальна техніка


9-02-2021, 17:00 |

Упродовж 8 та 9 лютого спостерігалося значне погіршення погодних умов, значні опади, налипання мокрого снігу на лінії електропередач через циклон, який рухався територію України із заходу на схід.

До ліквідації наслідків зимової негоди у регіональній філії «Одеська залізниця» протягом останньої доби було залучено  1 тис. 950 залізничників та одну одиницю снігоприбиральної техніки. На даний час від снігу очищено 3 тис. 337 стрілочних переводів та 21 посадкову платформу.

Загалом до роботи було залучено 908 працівників колійного господарства та 1 тис. 042 працівників із інших підрозділів філії.

Найбільше працівників були задіяні по ВП «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» та ВП «Шевченківська дирекція залізничних перевезень», де товщина снігового покриву становила до 15 см відповідно.  За один рейс снігоприбиральної машини СМ-2 по ст. Вапнярка з об’єктів інфраструктури було прибрано понад 200 кубометрів снігу.

Чималого клопоту завдали снігопади і господарству електропостачання. Працівниками служби цілодобово здійснювалися роботи по оббивці ожеледі з пристроїв електропостачання, в тому числі за допомогою вібропантографа.

Одеська залізниця закликає пасажирів бути обережними та обачними на об’єктах залізничної інфраструктури. Бути особливо уважними на дорозі та  під час перетину колій на залізничних переїздах. Синоптики прогнозують, що 10 лютого знову буде черговий циклон, проте менш активний.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.