АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Понад 11,3 тис. залізничників Одеської магістралі взяли участь у Дні довкілля


22-04-2019, 21:30 |

Понад 11,3 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» повели комплекс робіт, спрямованих на поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою та приведення до належного санітарного стану територій виробничих підрозділів, станцій, платформ, територій прилеглих до адміністративних будівель.

  Упродовж суботнього дня працівники управління та виробничих підрозділів філії прибирали вздовж колій, на пасажирських та вантажних платформах, на станціях, у депо, поряд і всередині адміністративних будівель та на об’єктах соціальної інфраструктури.

  У ході проведення комплексних природоохоронних заходів із благоустрою та озеленення залізничники прибрали майже 447 га території, висадили 1 тис. 380 дерев та 1 тис. 886 кущів, упорядкували 57 га газонів та квітників. Усі підрозділи залізниці були у повному обсязі забезпечені необхідним інвентарем та посадковим матеріалом. Також залізничники побілили паркани, лавки, очистили від сміття 321 км колій. Крім того було проведено прибирання внутрішніх приміщень адміністративних та технологічних будівель на площі понад 17,4 тис. м2.

  Проведення таких масштабних заходів на залізниці вкотре доводить, що байдужих до проблем благоустрою та озеленення території залізниці серед транспортників немає


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.