АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеські собаки-рятувальники шукають під завалами людей: фото із зруйнованого будинку


2-03-2024, 19:00 |

2 березня 2024 року російський дрон зруйнував одеську дев’ятиповерхівку. Багато людей опинилися під завалами. Для їх пошуків залучили кінологів із собаками. “Одеське Життя” пропонує добірку пухнастих героїв, які нарівні з людьми ризикують собою заради порятунку людських життів.

 

Страшна ніч в Одесі

Наслідки влучання безпілотника в дев’ятиповерховий будинок виявилися жахливими: обрушився цілий під’їзд, 18 квартир було знищено. Станом на 19:00 2 березня рятувальникам вдалося витягти з-під завалів сім тіл загиблих мешканців будинку. 8 людей отримали травми. Серед загиблих двоє дітей: дворічний та тримісячний малюки. Тіло останнього знайшли в обіймах його мами, яка також загинула.

Шукати під завалами мешканців, що вижили, і тіла загиблих, людям-рятувальникам допомагають спеціально навчені собаки.

 

 

 

Собака заплакала, знайшовши вбиту росіянами дитину

На руїнах були помічені три собаки. Одеська журналістка Олена Балаба розповіла про один епізод, пов’язаний із їхньою роботою. У своєму блозі вона написала:

Це службовий собака Тара. Кане корсо (це порода собак – ред.), що рятує людей. Її господар Олесь Червоний допомагає рятувальникам наразі на уламках того будинку в Одесі, який розбив уночі російський шахед. Сьогодні Тара разом з іншими двома службовими собаками та рятувальниками виявила тіло загиблої дитини на цих розвалах. Лягла і плакала. Нехай усе зло повернеться окупантам.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.