АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Наслідки ракетної атаки по Одесі 15 березня: загиблих вже 19 (фоторепортаж, відео)


15-03-2024, 17:30 |

15 березня 2024 року окупанти вчинили підступний кривавий ракетний обстріл Одеси з тимчасово окупованого Криму, випустивши ракети «Іскандер-М». Загинуло 19 людей, 73 доставлені з пораненнями до лікарень.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Внаслідок ракетної атаки по об’єктах цивільної інфраструктури міста зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об’єкта, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Рятувальники ліквідували пожежу, яка виникла внаслідок обстрілу. Триває розбір завалів.

 

 

 

 

ОНОВЛЕНО

Число жертв у результаті російської ракетної атаки зросло до 19 осіб. Ще 73 людини із пораненнями у лікарні, – голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Також 16 березня в Одесі та області буде оголошено жалобу.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих.



Місцеві телеграми канали пишуть, що серед убитих росіянами є керівництво Нацполіцією в Одеській області, колишній заступник мера Одеси, який пішов служити у ЗСУ восени 2023 року.

Повідомляється, що жертвами удару є такі відомі одесити:

  • Сергій Тетюхін, колишній заступник міського голови Одеси. Він за своїм бажанням звільнився з мерії та мобілізувався у листопаді 2023 року.

 

  • Олександр Гостищев, колишній заступник керівника ГУНП в Одеській області, командир батальйону спеціального призначення «Цунамі», який входить до складу бригади “Лють”.

 

  • Дмитро Абраменко, заступник начальника ГУНП в Одеській області, начальник управління превентивної діяльності Нацполіції в Одеській області.

 

Також відомо про загибель одного рятівника і фельдшера швидкої допомоги. Їх було вбито після повторного ракетного удару, коли вони прибули на місце першого прильоту, щоб допомогти постраждалим.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.