АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Концерт в Одеському літературному музеї: музика, емоції та творчість


Учора, 19:00 |

 14 вересня 2024 року в Одеському літературному музеї, розташованому в величному палаці князів Гагаріних, відбувся вражаючий концерт, який об'єднав таланти провідних українських артистів. Цей захід не лише підкреслив культурну значущість музею, а й створив неймовірну атмосферу, сповнену музики та емоцій.

 

Концерт розпочала випускниця Одеської музичної академії імені А.В. Нежданової Люсія Дун, яка виконала "Розповідь Мімі" з опери Джакомо Пуччіні «Богема». Її виконання стало чудовим вступом до культурного заходу. 

Далі на сцену вийшла Наталя Каданцева, солістка Одеського національного академічного театру опери та балету, яка представила арію Леонори з опери Гайтано Доніцетті «Фаворитка». Її потужний голос і емоційність виконання підкорили слухачів, а ніжний дует з Наталією Ткачук з опери Люсьєна Деліба «Лакме» додав романтичного звучання концерту.  Заворожила слухачів і Арія Цариці ночі з опери Вольфганга Амадея Моцарта «Чарівна флейта», яку виконала заслужена артистка України Наталія Ткачук. Її майстерність у виконанні цієї складної партії вразила всіх присутніх.  Серед різноманіття виступів, соло на трубі Володимира Барановського, який представив яскравий твір Жозефа Арбана «Венеціанський карнавал», зануривши слухачів у атмосферу та святковий настрій нестримних італійських веселощів, перед Великим постом.  Справжнім святом гумору став комічний дует Карася та Одарки з опери Станіслава Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм», виконаний Наталією Каданцевою та Юрієм Дударом. Партію фортепіано бездоганно виконав Володимир Кочнев, надавши дуету додаткової енергії.  Сучасні ноти додали молоді артистки з номером «Танго клуб» Романа Молінеллі, в якому солістка Богдана Баранська виконала соло на саксофоні, супроводжувана партією фортепіано Марини Кирилишеної.   Завершив концерт емоційний виступ Наталії Ткачук, яка виконала улюблену народом пісню «Ой, піду я межи гори» Анатолія Кос-Анатольського. Цей номер став прекрасним фіналом концерту наповненим традиційними українськими мотивами. 

  Талановиті артисти подарували слухачам незабутні миті, які залишаться в пам'яті надовго. Ведучою заходу була Наталія Каданцева, яка підкреслила значення кожного виступу і створила теплу атмосферу. 

Одеський літературний музей ще раз довів, що є не лише місцем для зберігання культурної спадщини, а й активним учасником сучасного культурного життя міста Одеси. 


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.