АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Анастасія Бондарчук: був спекотний вечір в Дубаї…


25-07-2022, 15:00 |

Продовжуємо знайомимося з новими роботами молодої актриси та моделі з Одеси Анастасії Бондарчук.

У попередній статті ми писали про те, що незважаючи на свій юний вік, Анастасія Бондарчук вже має значну кількість робіт, в тому числі була гостею червоної доріжки Канського Кінофестивалю 2021 року з фільмом «Випадок в готелі Уолл-Стріт», де Анастасія знялася в головній ролі в парі відомим голлівудським актором Еріком Робертсом. Анастасія Бондарчук також відома своєю співпрацею з Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura, її портрети неодноразово прикрашали обкладинки Elle, L'Officiel, Harper's Bazaar, Viva.

Анастасія націлена на самовдосконалення, вона не готова стояти на місці.

«Мені випала чудова нагода зіграти разом і набратися досвіду у світової суперзірки Еріка Робертса, це був незабутній досвід спільної роботи», - поділилася Анастасія Бондарчук.



Нестерпно спекотний дубайський вечір, напружена злагоджена робота великого колективу знімальної групи, але все це залишилося за кадром. На екрані ми бачимо прекрасних молодих людей та шедеври дизайну від сукні та прикрас Анастасії Бондарчук до спорту автомобіля Ламборджіні Авентадор.

Партнером Анастасії у короткометражному фільмі, поставленому «Амілідіус», став відомий український співак, Золотий голос України Влад Ситнік, який увійшов до 30 найкращих голосів світу. Влад – перший з артистів в Україні, який презентував програму в стилі Belcanto. Крім того Влад Ситнік - амбасадор Української асоціації футболу.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.