АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Національний мультипредметний тест за кордоном


27-05-2022, 11:00 |

Українці, які через війну залишили свої домівки та виїхали за кордон, зможуть взяти участь у вступній кампанії 2022 року до національних закладів вищої освіти.

 

Наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2022 № 465 затверджено Перелік закордонних населених пунктів, на території яких буде створено тимчасові екзаменаційні центри для проведення основних сесій національного мультипредметного тесту, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу МОН.

Сам перелік не оприлюднювався. Разом із тим, повідомляється, що провести тестування заплановано в таких країнах: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія і Швеція.

НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто в спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, навчені українськими експертами. А отже, вступні випробування традиційно відбуватимуться на засадах прозорості та справедливості — незалежно від того, де саме учасники їх складатимуть.

Підтвердження участі у складанні національного мультипредметного тесту триватиме до 7 червня.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.