АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З початку літа Одеська залізниця перевезла понад 1,5млн пасажирів у приміському сполученні


15-08-2021, 17:00 |

У приміському сполученні в межах обслуговування регіональної філії «Одеська залізниці» АТ «Укрзалізниця» з 1 червня по 31 липня 2021 року перевезено  1 млн 529тис. пасажирів, з них 406,1тис. пасажири пільгових категорій.

 

Найбільшою популярністю у цей період користувався напрямок Одеса–Білгород-Дністровський до курортів Чорноморського узбережжя. Щоденно в цьому напрямку курсує 6 пар поїздів, які перевозять туди та зворотно близько 6,5 тис. пасажирів – це чверть від загальної кількості пасажирів, які щодня користуються послугами приміського сполучення філії.

Варто зазначити, що наприкінці липня, коли  внаслідок негоди в Одесі сталося часткове блокування руху громадського транспорту, залізниця лишилася чи не єдиним на майже двоє діб перевізником, який безперебійно з’єднував райони міста та області. Тоді потік пасажирів по деяким напрямках зріс вдвічі. До прикладу, на відрізку дільниці між станціями Одеса-Східна – Одеса-Головна за ці два дні провідниками приміського сполучення було оформлено 2 тис.200 проїзних документів.  

Загалом протягом літа перевезення пасажирів у приміському сполученні забезпечували 59 пар поїздів, з них 25 пар електропоїздів перевозили пасажирів в межах Одеської області.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.