АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З початку року на Одеській магістралі травмувалися 34 людини


7-06-2019, 12:00 |

З початку року залізничним транспортом на території обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця», через недотримання «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», травмовано 34 людини, 22 із них смертельно. Серед постраждалих четверо дітей до 16 років. На станціях травмовано 18 людей, ще 16 – на перегонах.

За 5 місяців поточного року машиністи попередили 50 випадків наїздів на сторонніх громадян. Внаслідок подібних ситуацій, порушується графік руху - затримуються пасажирські та вантажні поїзди, що, разом із додатковими витратами на екстрене гальмування, запуск та розгін локомотива, призводить до значних збитків для магістралі.

Нагадаємо, що кожен випадок травмування людей рухомим складом на коліях є стресовою ситуацією для локомотивної бригади, яка потім вимушена звертатися до психологів та проходити відповідну реабілітацію. Залізничники постійно проводять оперативно-профілактичну роботу з недопущення перебування сторонніх осіб у парках станцій, переходів колій у невстановлених місцях тощо.

Працівники Одеської магістралі вкотре закликають громадян бути уважними та суворо дотримуватися правил безпеки! Також, на початку літа, не зайвим буде нагадати дітям, що залізниця – не місце для розваг, а зона підвищеної небезпеки, де навіть незначне порушення правил може призвести до фатальних наслідків.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.