АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Стипендія для обдарованих дітей


1-02-2019, 17:58 |

«Пропонувати кандидатури на Конкурс можуть органи місцевого самоврядування, установи, організації, навчальні заклади, гуртки, спортивні секції в особі їх керівників; викладачі, тренери, батьки або опікуни дітей; в окремих випадках – сама обдарована дитина за принципом самовисування. Далі конкурсний відбір кандидатів проводиться постійною комісією обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму. Подання на призначення стипендії Одеської обласної ради подаються на розгляд Комісії до 31 січня. За результатами конкурсу Комісія до 10 березня виносить рішення про призначення стипендії Одеської обласної ради. Голова обласної ради Анатолій Урбанський видає відповідне розпорядження. Стипендія виплачується після видання розпорядження голови обласної ради, щомісячно, до кінця календарного року», – пояснює керуючий справами апарату обласної ради Олександр Балан.

Шансів отримати таке щомісячне фінансове заохочення  більші у тих дітей, які стали переможцями Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад, турнірів, конкурсів, чемпіонатів, змагань, фестивалів, які мають офіційний статус.

«Ця стипендія – це, скоріше, фінансове заохочення дітей та молоді Одещини за досягнення особливих успіхів в їх улюблених сферах. Вона є стимулом для подальшого розвитку їх талантів. Обласна рада має надію, що ці діти у майбутньому будуть представляти не лише Одещину на Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах та різноманітних змаганнях, але й Україну на міжнародному рівні», – підкреслив голова обласної ради Анатолій Урбанський.


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.