АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Абітурієнт-2022: понад 13 тис. осіб підтвердили участь у додатковій сесії мультитесту


13-07-2022, 15:00 |

Вступна кампанія-2022 в Україні, незважаючи на військовий стан, йде своєю чергою: понад 13 тис. кандидатів підтвердили участь у додатковій сесії мультитесту.

 

Понад 13 тис. українців підтвердили участь у додатковій сесії НМТ (Національного мультипредметного тесту). Так, до 18 липня йде перший етап підтвердження участі у додатковій сесії. Про це повідомив міністр освіти та науки Сергій Шкарлет у Telegram.

“За даними УЦОЯО, бажання складати тестування у цій сесії підтвердили понад 13 тис. осіб. Намір здати НМТ у тимчасових екзаменаційних центрах України підтвердили приблизно 12 тис. осіб, за кордоном – майже 1 тис. 400 осіб”, – йдеться у повідомленні.

Шкарлет нагадав, що на цьому етапі також реєструються ті учасники, які не мали доступу до інтернету, не змогли підтвердити участь в основній сесії або обрали участь у додатковій сесії через те, що країна, в якій вони перебувають, доступна саме в цей період сесії.

Потенційні учасники обирають населений пункт із запропонованого переліку, а 1-10 серпня мають надати остаточну інформацію про намір скласти тестування у вибраному місці.

За його словами, додаткова сесія НМТ в Україні відбудеться у 21 області та місті Києві. Наразі неможливо провести НМТ в АР Крим, Севастополі, а також Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

Крім того, українські вступники, які вимушено перебувають за межами держави, зможуть скласти НМТ за кордоном.


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.