АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Врятував одеситів ціною власного життя: за що вулицю в Одесі назвали ім’ям Сергія Ядова

25-05-2024, 19:00
В Одесі вулиці носять імена не тільки вчених, письменників і політиків, одесити пам’ятають своїх героїв і увічнюють їхні імена. Одну з вулиць на Слобідці було названо на честь Сергія Ядова — сержанта патрульно-постової служби, який загинув 1994 року під час затримання озброєного злочинця. Нагадаємо, що ця вулиця проходить від вулиці Академіка Воробйова до вулиці Хутірської.
 


 Маятник війни

25-05-2024, 17:00
Ми всі помремо. Зупинити Путіна та його дику орду нема кому. На Печерських пагорбах – зрадники. У тилу – ухилянти. У Вашингтоні та Брюсселі – боягузи. Попереду – штурм Харкова та наступ на Київ, нові Бучі та Маріуполі по всій країні, мобілізація українців до російської армії та перенесення війни на територію Європейського Союзу. Водночас наша перемога над Путіним неминуча. На боці України –
 


 У Польщі зробили заяву про обмеження пільг для військовозобов'язаних українців

25-05-2024, 15:00
У Польщі заявили, що є можливість обмеження пільг для українців за кордоном, які ухиляються від призову. Варшава вважає, що це повинна бути загальноєвропейська схема.
 


 "Не може впоратися навіть з Україною": Орбан сумнівається, що РФ нападе на Європу

25-05-2024, 13:00
Прем'єр-міністр Угорщини заявив, що у РФ немає сил воювати з НАТО. Але припустив, що зіткнення неминуче, якщо ЄС продовжить підтримувати Україну.
 


 Краса, економіка та сільське господарство: які професії обрали абітурієнти півдня України

25-05-2024, 11:00
Коли заходить мова про те, як обрати професію так, щоб потім не жалкувати про зроблений вибір і вважати отриманий диплом предметом гордості, а не непотребом, що вкривається пилом на полиці, моя особиста історія виглядає справжнім еталоном.