АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Дерева нон грата: чому деякі зелені насадження можуть підпасти під заборону

28-05-2024, 19:00
Чи на часі, коли йде війна і значно руйнуються природні ландшафти, категорично забороняти використання для створення лісосмуг та відтворення лісів певних видів дерев? Мабуть, що ні. Але у міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України вважають інакше. Тому і видали 3 квітня 2023 року наказ № 184 «Про затвердження Переліку інвазійних видів дерев із значною здатністю до
 


 Мобілізація головного редактора "Економічної правди": позиція УП

28-05-2024, 17:00
Головний редактор "Економічної правди" Дмитро Дєнков після того, як його майже на добу затримали співробітники ТЦК, долучається до ЗСУ. Моя особиста думка — це абсолютна ганебна практика, яка має припинитися негайно і яка ще більше лякає людей та руйнує довіру та повагу до ТЦК та держави загалом. Такі випадки точно не сприяють мотивації людей долучатися до захисту держави та грають на руку ворогу.
 


 Трамвай за розкладом: від чого залежить графік руху одеського електротранспорту

28-05-2024, 15:00
Те, що міський електротранспорт має ходити строго за розкладом, сумніву не підлягає. І особливо важливо дотримуватися графіка руху під час війни — дорога кожна хвилина. Водночас одесити нерідко скаржаться на недотримання розкладу муніципального електротранспорту. За роз’ясненням цього питання «Одеське життя» звернулося до комунального підприємства «Одеський міський електротранспорт».
 


 Виступ дитячих творчих колективів Мистецької Школи № 2 імені О. К. Глазунова в Одеській кірсі (ФОТО, ВІДЕО)

28-05-2024, 13:00

Одеська кірха – Німецька Євангелічно-Лютеранська церква Святого Павла на свято Трійці приймала дитячі творчі колективи Мистецької Школи No2 імені О. К. Глазунова м. Одеси
 


 Погода в Одесі 28 травня: очикується пил з пустель та брудний дощ

28-05-2024, 11:00
Протягом 27 – 28 травня територію України знову накриє пил із пустельних районів Середньої Азії. А оскільки в Одесі та області прогнозується дощ, то є ймовірність випадання «брудних» опадів.