АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Інтерв’ю на операційному столі з медсестрою, що працює у хірургії понад п’ятдесят років

28-07-2024, 19:00
До адмінреформи у Ренійському районі щорічно проходив конкурс «Людина року». Декілька років поспіль почесним титулом нагороджували виключно керівників. А мені, як члену тієї комісії, хотілося запропонувати кандидатуру «маленької людини», яка на робочому місці робить щось дуже важливе для усіх. І сама доля вказала на таку важливу людину.
 


 Стрілок із Дніпра: Як поліція шукала можливого вбивцю Фаріон та які його мотиви

28-07-2024, 17:00
19 липня у Львові невідомий скоїв замах на колишнього народного депутата України Ірину Фаріон, вистріливши їй у скроню. Пізніше цього ж дня Фаріон померла у лікарні. 25 липня можливого вбивцю спіймали у Дніпрі. Як шукали злочинця і що відомо зараз про вбивство Фаріон, – у матеріалі журналістки РБК-Україна Юлії Акимової.
 


 Орбан заявив, що Польща веде "найбільш лицемірну і ханжеську політику" в усій Європі

28-07-2024, 15:00
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відзначився відверто антипольськими заявами під час програмного виступу у рамках "літнього університету Тушваньош" у румунському курортному містечку Беїле Тушнад.
 


 В Одесі відібрали проби повітря, щоб дізнатися, у чому причина вони

28-07-2024, 13:00
Фахівці Одеського обласного центру контролю та профілактики захворювань відібрали зразки атмосферного повітря, щоб зрозуміти, у чому причина неприємного запаху, на який почали масово скаржитися одесити.
 


 Що за сморід накриває Одесу ночами?

28-07-2024, 11:00
На початку липня «Одеське життя» вже писало про те, що мешканці різних районів Одеси почали масово скаржитися на неприємний смердючий запах. Тоді біолог пояснив це тим, що сильний сморід зумовлений різким підвищенням температури. Але зараз спека трохи спала, а сморід відновився.