АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У Ватикані заявили, що трансгендери можуть хреститися та бути хрещеними батьками

24-11-2023, 19:00
Таким чином Папа Римський намагався зробити Церкву більш привітною для ЛГБТ-спільноти, не змінюючи вчення Церкви. Зокрема, він заявив, що потяг до одностатевих осіб не є гріхом, але одностатеві стосунки – це гріх.
 


 Які електроприлади не можна підключати через подовжувач – список доволі значний

24-11-2023, 17:00
Зараз подовжувачі є практично в кожному будинку і часто не в одному екземплярі. Адже цей пристрій часто рятує нас, коли розеток недостатньо. Але чи всім відомо, що підключати через нього до електромережі можна не всю побутову техніку? Що говорять із цього приводу експерти, читайте у нашому матеріалі.
 


 Чи не час домовлятися з поляками? Як розблокувати кордон і зберегти мільярди для України

24-11-2023, 15:00
Бізнесмен Дмитро Льоушкін упевнений: розблокувати польсько-український кордон можна в один спосіб — компромісом із перевізниками-протестувальниками. Але ніхто з представників української влади не може взяти на себе таку ношу, боячись звинувачень у "зраді". "Щодня втрачає економіка країни від мільярдів грошей у товарі, що стоїть на кордоні. Це більше, ніж втрата портів Великої Одеси, якщо хто не
 


 Юна мешканка Чорноморська стала суперфіналісткою цікавого проєкту

24-11-2023, 13:00
Мешканка Чорноморська стала однією з суперфіналістів спільного проєкту ЮНІСЕФ та Євгена Клопотенка “ГраЇмо”, який покликаний популяризувати здорове харчування серед молоді. Для участі у півфіналі гри чотирнадцять учасників з дев’яти міст України зустрілися у Києві.
 


 В Україні піднімуть зарплату вчителям: коли і на скільки

24-11-2023, 11:00
Заплановане на 2024 рік збільшення освітньої субвенції дозволить підвищити зарплату освітян майже на 23%. Підвищення планується у два етапи та розпочнеться у січні.