АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Три літаючі жінки: які одеські вулиці назвали на їхню честь

27-05-2024, 19:00
Були в Одесі дві вулиці, які за часів Радянського союзу називалися на честь жінок-пілотів літаків: Поліни Осипенко, Валентини Гризодубової та Марини Раскової. Чим відзначилися ці пані, що заслужили таку честь і як називаються вулиці зараз, читайте у матеріалі «Одеського життя».
 


 ЄС хоче перейти від Саміту миру до мирної конференції за участі Росії восени – Bloomberg

27-05-2024, 17:00
Агентство Bloomberg з посиланням на джерела повідомило, що в ЄС розглядають можливі рішення щодо участі Росії у мирній конференції в Саудівській Аравії восени після Саміту миру, на який РФ не запрошена.
 


 Водневий завод на Одещині. Як бізнес в промислових масштабах вироблятиме екологічне пальне

27-05-2024, 15:00
"Зелений" водень – це газ, який виробляється з відновлювальних джерел енергії шляхом поділу води на два атоми водню та один атом кисню за допомогою процесу електролізу . Його можна використовувати як пальне для виробництва тепла або подавати в паливний елемент для виробництва електроенергії, зокрема для промисловості і транспорту .
 


 Електрика по-новому: чи загрожує нам блекаут цього року

27-05-2024, 13:00
«Укренерго» знову запровадило в Україні — і, відповідно, в Одесі — відключення світла. Спочатку екстрені, а потім і віялові, стабілізаційні. Для всіх нас це не стало несподіванкою — навесні внаслідок російських ракетних атак було пошкоджено або повністю зруйновано частину енергетичної інфраструктури країни. А ще (в тому числі через російських терористів) нам обіцяють чергове підвищення цін на
 


 Виступ хору молодших класів ДМШ №2 «Сонечко» в Одеській кірсі

27-05-2024, 11:00
Одеська кірха – Німецька Євангелічно-Лютеранська церква Святого Павла на свято Трійці приймала дитячі творчі колективи Мистецької Школи No2 імені О. К. Глазунова м. Одеси