АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 «Жирний одеський бичок» і «трупна отрута»: що буде з нашою екологією після війни

6-07-2024, 19:00
З перших днів війни з’явилися похмурі жарти про одеського бичка, який до літа розжиріє, годуючись російськими десантниками. І про український чорнозем, який буде щедро удобрений тілами російських піхотинців. З іншого боку, «зелені» вже б’ють на сполох, говорячи чи не про екологічну катастрофу. Яка з думок ближча до правди і які можуть бути реальні екологічні наслідки військових дій, що зараз
 


 Ле Пен виступила за скасування дозволу Україні бити французькою зброєю по РФ

6-07-2024, 17:00
Де-факто лідерка ультраправої партії "Національне об’єднання" Марін Ле Пен пообіцяла, що прем'єр від її партії у разі приходу до влади після другого туру парламентських виборів не дозволить Україні використовувати французьку далекобійну зброю для нанесення ударів по Росії.
 


 Напівголим по Одесі: чи можна ходити містом у бікіні та плавках

6-07-2024, 15:00
З початком купального сезону на вулицях Одеси з’являються напівголі люди в плавках і бікіні. Через це відбуваються непорозуміння, а іноді скандали. Розберімось, хто винен і чи потрібно з цим боротися.
 


 Зустріч з Джоном Віткомбом в Одеській кірсі св. Павла: Спільне молитовне об'єднання за мир

6-07-2024, 13:00
Сьогодні в Одеській кірсі Святого Павла Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви України відбулася надзвичайна подія - зустріч громади з відомим діячем Церкви, деканом собору Ковентрі Coventry Cathedral (Великобританія), Превелебним Джоном Віткомбом John Witcombe. Ця зустріч була організована Спільнотою Хреста з цвяхів ( Community of the Cross of Nails (CCN) ), яка об'єднує різні церкви та
 


 Відбір на Олімпіаду-2024 завершено: хто зі спортсменів Одеської області їде до Парижа

6-07-2024, 11:00
П’ять спортсменів Одеської області представлятимуть Україну на Олімпійських іграх-2024, які відбудуться з 26 липня по 11 серпня у Парижі.