АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Таємна лабораторія та бізнес-схеми Маразлі: що приховує одеський парк Шевченка (відео)

Учора, 19:00
Парк Шевченка, який раніше називався Олександрівським, на честь російського імператора, заклав, не без користі для себе, міський голова Григорій Маразлі. «Одеське життя» розповідає про цей та інші секрети найстарішого парку міста.
 


 "Стурбований" бізнес запропонував уряду, як бути з призупиненим бронюванням

Учора, 17:00
Європейська бізнес-асоціація просить Кабінет міністрів автоматично продовжити дію чинних бронювань на два місяці.
 


 Середня пенсія на Одещині не дотягує до 150 доларів: у столиці майже в півтора раза вища, а західні регіони — аутсайдери

Учора, 15:00
Середня пенсія на Одещині — 5 597 гривень, це нижче ніж у середньому по країні — 5 852 грн. При цьому в столиці виплати вищі на третину — 7 971 грн, пише «Опендатабот».
 


 Діти і батьки протестують: чому нове меню у школах викликає обурення

Учора, 13:00
2000-го стартувала реформа шкільного харчування. Школи і дитсадки перейшли на оновлене меню, розроблене шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. У меню передбачено зменшення хлібобулочних виробів, поступову відмову від цукру та солі, а також збільшення овочів, м’яса та фруктів.
 


 «Вільні птахи» відзначили громаду «Святого Павла» та Музей «Історії причорноморських німців»

Учора, 11:00
Фундатори проэкту «Вільні птахи» висловили щиру подяку за підтримку Громаді «Святого Павла» Німецької Євангелічно-Лютеранської церкви та Музею «Історії причорноморських німців», які відіграють важливу роль у дбайливому збереженні історії рідного краю та активному пропагуванні історичних коренів європейської інтеграції українців.