АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 ЩУР З ЛЕДАЧИМИ НЕ ДРУЖИТЬ


6-01-2020, 14:00 |

Добігає до фінішної лінії 2019-й, залишаючи комусь шрам на серці від непоправних втрат, пережитих потрясінь чи хвороб, а комусь — світлі спогади про подолані труднощі, приємні надбання, щасливі зміни…

Всі ми — в очікуванні приходу нового, 2020-го, року. Сповнені надій і віри в те, що буде він до нас прихильним і щедрим на добро та радісні події.

А що віщують на рік прийдешній астрологи?

Уже, мабуть, знаєте, що за східним календарем 2020-й буде Роком білого металевого Щура (Пацюка, Миші — кому як більше до вподоби). Саме ця тварина є першою у 12-річному циклі китайського літочислення і саме тому рік Пацюка вважається значущим абсолютно для всіх знаків як східного, так і зодіакального гороскопів. Відтак, беручи владу у свої руки (це станеться 25 січня), білий Пацюк оцінить заслуги і прорахунки всіх знаків за попередні 12 років і роздасть кожному нові завдання на майбутню дюжину літ.

Колір прийдешнього року — білий, що є символом чистоти і невинності, спокою і свободи. Відтак перевага буде на боці тих, хто діє чесно і відкрито, проявляючи у вчинках інтелект і кмітливість, цінує власну свободу та гідність і з повагою ставиться до свободи та гідності оточуючих.

Слід також пам’ятати, що Мишка-2020 матиме «металевий» характер, а тому від кожного вимагатиме уміння відстоювати власну думку і домагатися реалізації поставлених завдань. Тож успіх чекає, передусім, на впевнених і наполегливих людей.

Варто також відзначити, що білий металевий Щур стане господарем у році з повторюваними числами — двома двійками і двома нулями. Таке поєднання нумерологи й астрологи вважають містичним, приписуючи періодам з комбінацією подвійних знаків епохальну вагу.

На думку астрологів, тотеми (символи) 2020-го, поєднуючись, віщують багато приємних змін і сюрпризів. Буквально з першого ж дня, обіцяють оракули, ми помітимо глобальні зміни як в особистому житті, так і в навколишньому світі, адже стихія і колір господаря прийдешнього року кардинально відрізняються від попередніх володарів (цьогоріч, скажімо, ми мали справу з жовтою Свинею, стихією якої була земля). І якщо на початку свого хазяйнування білий Щур поводитиметься обережно й обачно, принюхуючись до своїх володінь, то вже у перший весняний місяць усе візьме в свої сильні пазуристі лапки і, цілком можливо, здивує нас своїми мудрими, але, часом, несподіваними рішеннями.

Відтак зимові місяці можуть виявитися найскладнішими (хоч-не-хоч — перехідний період), а вже навесні багатьох очікують зміни в особистому житті та кар’єрі. Найспокійнішим і найсприятливішим періодом обіцяє стати літо.

У рік білого металевого Пацюка головне — не проявляти ліні й слабкості, діяти напористо та впевнено. І тоді Щур, відчувши споріднену душу, допоможе домогтися успіху навіть у найскладніших справах. Пам’ятайте: металевий Щур — сильна і незалежна тварина. Вона не потерпить, якщо ви пустите справи на самоплив і сподіватиметеся тільки на подарунки долі.

На відміну від західного світу, де щур вважається шкідником і рознощиком різноманітних хвороб, на сході, зокрема в Китаї, це священна тварина, яка символізує хоробрість, хитрість і здатність будь-якими шляхами досягати поставлених цілей. Тож 2020-й буде вдалим для людей амбітних і цілеспрямованих.

У рік металевої Миші вітається будь-яка робота, яку ви робите із задоволенням, а якщо праця ще й пов’язана з творчістю, то карт-бланш буде у ваших руках. Робота, нарешті, принесе все те, на що ви з нетерпінням чекали в році, який минає, — кар’єрний ріст, визнання заслуг, матеріальне задоволення.

Оскільки Щур, як уже мовилося, — перший знак східного гороскопу, він сприятливо ставиться до зміни роду діяльності. Відтак, якщо маєте намір попробувати себе в іншій іпостасі, сміливо беріться за нову справу, і вам неодмінно усміхнеться удача.

Фінансова ситуація в рік білого Щура буде неквапливо, але впевнено поліпшуватися. Врахуйте і те, що господар 2020-го прихильно ставиться до тих, хто інвестує час і кошти у власні емоції. Тож якщо любите подорожувати — гороскоп на наступний рік вмикає вам зелене світло.

ПРОГНОЗ РОМАНТИЧНО-СЕРДЕЧНИЙ

Не шукайте у Щурові романтика — більш приземленого, прагматичного і раціонального знака східної традиції не знайдете. Сім’я для нього — це все. Так, Щур легко закохується, але завжди з далекосяжними намірами. Якщо ж його очікування не справджуються, він так само легко розчаровується і переключається на інший об’єкт інтересу. І так аж доти, поки не знайде стабільність домашнього вогнища. А коли вже знайде... Обранцеві навряд чи вдасться вибратися (та й чи захоче?) з його кігтиків. Тож для любителів необтяжливих, вітряних стосунків наступний рік не віщує нічого доброго, натомість обіцяє бути прихильним до людей сімейних, вірних у подружжі.

Практично всім знакам Зодіаку в наступному році Щур надає шанс зустріти своє щастя. А найбільша ймовірність відшукати свою половинку — в Овнів, Тельців, Раків, Дів, Терезів, Стрільців та Водоліїв. Змінити свій статус на «заручений», а то й «у шлюбі» зможуть деякі Раки та Скорпіони. Найменше у сердечних справах таланитиме Рибам, Козерогам та Левам. Близнюків очікують своєрідні гойдалки, катання на яких увінчається коханням лише в тому разі, якщо вони будуть достатньо уважними, аби розпізнати свій шанс у найближчому оточенні. Швидше, для них це буде рік змін і звільнення від минулих взаємин, ніж пошуку нових.

КАР’ЄРНО-ДІЛОВІ ПЕРСПЕКТИВИ

2020 рік буде невдалим для Овнів, якщо вони виступатимуть ініціаторами якихось справ, а от у ролі партнерів-виконавців усе для них складеться навіть дуже успішно. На Тельців чекають заслужені нагороди, але тільки-но вони забудуть про те, що рухатися вперед треба безперервно, дуже скоро пошкодують, що розслабилися. Рік вичікування, накопичення сил та ідей на майбутнє настає для Близнюків — їм рекомендують більше слухати, ніж говорити, і максимум часу приділяти творчості.

Для Раків наступний рік — це час вимушених компромісів, постійної боязні викриття їхніх таємниць, а ще — незаслужених образ на керівництво. Левам, як у тій приповідці: не щастить у коханні — пощастить у роботі. Рік буде досить успішним, але якщо не притримувати коней, щоб нарощувати темп поступово, є ризик відкотитися на багато років назад. Діви можуть розраховувати на спокійний, тихий рік: з’явиться час для відпочинку та аналізу.

Натомість Терезам зірки обіцяють динамічний період, сповнений нових вражень і відчуттів (висока ймо-вірність зміни роботи чи й сфери діяльності). Поновляться давні корисні контакти, а допомога надійде з абсолютно несподіваного боку. Для Скорпіонів починається період навчання і самовдосконалення, а от працювати варто поменше, бо ваших зусиль, на жаль, гідно ніхто не оцінить. Стрільців чекає рік занурення у себе, самоаналізу, а водночас — стратегічного планування. Але не намагайтеся повертатися до старих ідей — нічим хорошим це не завершиться.

Якщо Козероги проявлять наполегливість й упевненість у собі, — досягнуть успіху, а ні — то й ні. Водоліям, щоб хоч щось отримати за свою працю, доведеться добряче постаратися. Не виключені конфлікти на роботі, гальмування або й пониження у кар’єрі. Але смуга невдач, як відомо, завжди закінчується. Тож наприкінці року доля повернеться до вас обличчям, і ви здивуєтеся, наскільки вона вас любить! Рибам у 2020-у варто відмовитися від укладання фінансових угод, запозичень, ухвалення серйозних рішень — візьміть паузу і, перш ніж у щось вплутатися, сім разів відмірте…

Загалом, кажуть астрологи, наступний рік у бізнесовій сфері очікується складним для всіх знаків, але Терезам, Левам і Водоліям, все ж таланитиме у справах трішечки більше, ніж іншим.

ПАРТНЕРСТВО І ДРУЖБА

На Овнів, які звикли бути лідерами, чекає не найлегше завдання — їм аж ніяк не можна наполягати на власній позиції, а слід прислухатися до думки ближніх, керуватися нею. Отримаєте і новий досвід, і масу преференцій, про які навіть не мріяли. Тельцям, щоби не втрапити в халепу, варто якнайретельніше придивлятися до тих, хто напрошуватиметься у друзі або партнери (високі ризики обману). Близнюкам, аби не нажити ворогів більше, ніж друзів, радять забути про красномовство. До того ж, слухати і чути вас будуть значно менше, ніж зазвичай.

Ракам рекомендують оголосити рік чесності перед собою та оточуючими, розкрити всі фурункули інтриг і неправди, щоб надалі жити з чистою совістю. Стосунки Левів з довколишніми складатимуться, як завжди, тому таки варто двічі подумати, перш ніж що-небудь говорити або робити. В іншому разі можна розгубити навіть найвідданіших соратників. Дівам, аби все сказане і зроблене не обернулося проти них, зірки радять накинути вуздечку на притаманні їм запальність і критицизм.

Для Терезів настає час ностальгії і спогадів, захочеться реанімувати старі контакти, але нові захоплення змінять коло спілкування. Скорпіону, щоб вижити в 2020-у, доведеться покликати на допомогу все своє лукавство і вміння лестити людям. Аби переконати оточуючих у тому, що правда на вашому боці, знадобляться підкреслені доброта і безкорисливість. Для Стрільців настає час егоїзму і відпочинку від людей. Як би оточення та обставини не вимагали від вас піти на відчайдушний ризик, робити цього категорично не можна.

На Козерогів чекає конфліктний і непростий рік. Ті, хто відмовиться іти на поступки, розгублять усіх друзів і партнерів. Водоліям зірки обіцяють рік здивувань: ті, з ким стосунки складалися добре, раптом стануть недругами, а старі недоброзичливці, навпаки, підтримають, допоможуть. Рибам астрологи радять частіше вибачатися і не конфліктувати, бути максимально терплячими і побільше часу проводити зі своїми близькими.

Ось такий прогноз. Ми ж, зі свого боку, зичимо нашим читачам, щоб усе добре збулося, а в усьому іншому пам’ятайте: саме ви — господарі вашої долі, вона — у ваших руках!


Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.