АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 З початку року у приміському сполученні по філії перевезено понад 1 мільйон пільговиків на загальну суму 26 мільйонів гривень


14-09-2020, 11:00 |

За вісім місяців 2020 року поїзди приміського сполучення регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» перевезли понад 1,1 млн пасажирів пільгових категорій на суму 26,1 млн грн., з яких отримано компенсацію від міських та районних адміністрацій в розмірі 11,7 млн грн., або 44,8% від необхідної суми.

Нагадаємо, що до соціальної групи населення, яка згідно із законодавством користується правом безоплатного проїзду, належить 16 категорій. Пенсіонери, особи з інвалідністю, сироти, учасники бойових дій та студенти становлять основну частину пасажирів, які користуються пільгами на залізничному транспорті.

Керівництво філії постійно проводить зустрічі та надсилає відповідні листи до всіх районних, міських державних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад для вирішення питань щодо компенсаційних виплат та уникнення заборгованості.

Варто зазначити, що невиконання з боку органів місцевої влади вимог чинного законодавства України призводить до збільшення збитковості приміських перевезень залізничним транспортом, що у свою чергу не дозволяє забезпечувати перевезення пасажирів у необхідних обсягах та негативно впливає на технічний стан моторвагонного рухомого складу, який потребує постійного оновлення.

Довідково. Регіональна філія «Одеська залізниця» охоплює територію 6-ти областей: Одеської, Миколаївської, Херсонської, Черкаської, Кіровоградської та Вінницької.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.