АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській залізниці триває тиждень охорони праці


23-04-2021, 17:00 |

З 20 по 23 квітня 2021 року по регіональній філії «Одеська залізниця» триватиме тиждень охорони праці, присвячений Всесвітньому дню охорони праці. Він пройде під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу – Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі».

Відучора у структурних та виробничих підрозділах філії розпочалася низка заходів щодо забезпечення широкої інформаційної кампанії для захисту та збереження життя і здоров’я працівників філії. Зокрема, будуть проведені брифінги за участю представників засобів масової інформації на тему: «Зниження виробничих ризиків для безпеки та здоров’я працівників», здійснюватимуться профілактичні та протиепідемічні заходи, спрямовані на запобігання поширенню COVID-19 на робочих місцях, забезпечення працівників засобами гігієни, індивідуального та колективного захисту,  проведення онлайн-опитувань, тестувань, вікторин з питань охорони праці та онлайн-бесіди «Даємо відповіді».

Також передбачається проведення нарад з питань поліпшення умов праці на виробництві, конкурсу на найбезпечніше робоче місце (цех, виробничу дільницю та бригаду) з відзначенням найкращих працівників та спеціалістів з охорони праці. Здійснюватимуться заходи із вшанування пам’яті загиблих на виробництві.

Довідково: відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006        № 685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

Через пандемію COVID-19 уряди країн, роботодавці, працівники та населення в цілому зіткнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом SARS-CoV-2 та численними наслідками, які він спричинив у сфері праці. Пандемія торкнулася майже кожного аспекту у світі праці – від ризику передачі вірусу на робочих місцях до загроз, які виникли внаслідок ужиття заходів, спрямованих на запобігання поширенню вірусу.

У 2021 році заходи до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі орієнтовані на залучення потенціалу елементів систем безпеки та здоров’я відповідно до Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі.

Ухвалені на законодавчому рівні заходи спрямовані передусім на протидію поширенню коронавірусної інфекції та подолання її наслідків.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.