АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Реконструкція дільниці Чорноморська — Берегова дозволить збільшити вантажопотік до українських портів


21-08-2021, 15:00 |

В Одеській області у рамках програми Президента «Велике будівництво» тривають роботи на перегоні залізничної дільниці, що веде до найпотужнішого порту країни порту Південний.

 

  • -Роботи з облаштування земляного полотна ведемо поблизу сіл Великі Ламзаки та Благоєве: відновлюємо його стійкість, попереджуємо появу та ліквідуємо наявні несправності, розробляємо та ущільнюємо ґрунт, влаштовуємо кювети. Наступний етап — електрифікація та реконструкція пристроїв сигналізації, централізації, блокування та зв’язку на прилеглих роздільних пунктах.
  • -Чому саме тут? Обсяги вантажних перевезень у напрямку портів щороку збільшуються. Наявна колія не зможе забезпечувати подальше збільшення перевезень. Тому для підвищення пропускної спроможності дільниці необхідна реконструкція інфраструктури. Які очікуються результати?
  • -Виконання зазначених робіт дасть можливість влаштувати другу головну колію на цьому перегоні і збільшити пропускну спроможність з 55 до 60 пар поїздів на добу. Надалі розглядається можливість добудови другої головної колії на дільниці пост 24 км - пост 30 км — станція Берегова/станція Хімічна, після чого пропускна спроможність дільниці Чорноморська — Берегова — Хімічна складе вже 150 пар поїздів на добу.

Саме цими залізничними шляхами здійснюються перевезення для трьох з найбільших стивідорних компаній Порту: ДП «МТП Южний», ТОВ «Трансінвестсервіс» та АТ «Одеській припортовий завод».


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.