АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 На Одеській магістралі розпочався сезон дитячого відпочинку


19-06-2019, 18:00 |

Перший заїзд до дитячих оздоровчих таборів на території регіональної філії "Одеська залізниця" нарахував майже півтисячі маленьких відпочивальників – дітей залізничників. 

До дитячого оздоровчого табору «Гайдарівець», який розташований на лівому березі Дніпра серед соснового бору у Черкаській області відпочиватимуть 120 дітей. У їх розпорядженні 15 будиночків, альтанки, стадіон, ігрові майданчики, більярдні і тенісні столи, відео зал та літній кінотеатр. Якісному відпочинку дітвори сприяють різноманітні культурно-розважальні програми, екскурсії, подорожі, візити до храму, спортивні змагання й естафети. Особливе ж задоволення – дискотеки та туристичний похід до лісу або річки з приготуванням каші!

422 дитини почали свій відпочинок у чудовому курортному куточку Чорноморського узбережжя під Одесою у таборі «ім. Л.Шевцової». На юних відпочивальників тут чекають два сучасні 3-поверхові комфортабельні корпуси, де є всі зручності, включаючи душові кабіни, облаштовані необхідним інвентарем чотири спортивні та ігрові майданчики, бібліотека, секції за уподобаннями: англійської мови, шахів і шашок, фітнесу, оригамі, різноманітні конкурси, концерти, театральні свята. Але найголовніше задоволення для дітвори – сонячний пляж і синє море, яке зовсім поруч!


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.