АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеський вчитель та Youtube-блогер Павло Віктор випустив 4-й том книги про фізику


10-09-2022, 13:00 |

Відомий вчитель фізики та популярний Youtube-блогер з Одеси, викладач Рішельєвського ліцею Павло Віктор видав четвертий том п’ятитомника про цікаву науку під назвою «Фізика. Коливання та хвилі».

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Коливання та хвилі» – четверта книга захоплюючої серії видань про фізику популярного педагога Павла Андрійовича Віктора. Його вміння простими засобами пояснювати складну науку підкорив мільйони школярів, студентів та всіх, хто захоплюється цим предметом. Автор – кандидат фізико-математичних наук, працює вчителем в одеському ліцеї, а також знімає супер-популярні відео – кількість переглядів його уроків на YouTube вже перевищила 57 000 000.

 сказано в анотації до видання.

Нова книга Павла Віктора продовжує знайомити читачів із цікавими фізичними явищами, які оточують нас усюди, хоча часом непомітні. У ній автор розкриває секрети сприйняття звуків, а також демонструє принципи, що лежать в основі музичних інструментів, завдяки яким вони так добре звучать.

Як і в попередніх томах, у цій книзі є приклади розв’язання задач та QR-коди з посиланнями на відеоуроки та додаткові завдання.

Читайте також: Павел Виктор: «Мы достигнем успеха, если научим детей трудиться и думать»

Загалом автор має намір випустити п’ять томів книги. Вихід п’ятого тому заплановано орієнтовно за півроку.

Варто зазначити, що третю та четверту книги видано українською мовою, тоді як перші дві були випущені українською та російською мовами.

Нагадаємо, третя книга Павла Віктора побачила світ у грудні 2021 року.

Павло Віктор уславився далеко за межами Одеси та України після того, як почав викладати свої уроки на каналі YouTube. Сьогодні його канал налічує понад 73 тисячі передплатників, а у роликів майже 8 мільйонів переглядів.

Ще на тему: Одесская Youtube-знаменитость Павел Виктор получил приз за книгу


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.