АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Через новий трамвай з Котовського на Таїрова виникли транспортні проблеми


16-09-2022, 15:00 |

Чорноморку з рештою міста пов’язували трамваї №3 та №27. У зв’язку із запуском нового маршруту 3-й трамвай скасували, а 27-й ходить вкрай рідко.

 

 

Про це стало відомо з повідомлення facebook-групи “Центр ініціатив Чорноморки”.

Там сказано, що скасовано трамвайний маршрут №3. Тепер жителі Чорноморки мають у своєму розпорядженні лише трамвайний маршрут №27, але ходить він з інтервалом у 27-33 хвилини.

Зазначається, що це питання стоїть досить гостро, адже дістатися з міста чи міста вже не буде легко, як раніше.

Тому представники ініціативної групи готують звернення до Одеської міської ради та на депутатську комісію з міського транспорту щодо збільшення періодичності трамвайних маршрутів або продовження маршруту Північ-Південь до Люстдорфа.

У той же час у спеціалізованому виданні пасажирський транспорт зазначають, що міська влада в курсі проблеми, що виникла. Наразі шукаються шляхи її вирішення.

Маршрут №3, що ходив до Чорноморки, зараз тимчасово закрили через надмірне дублювання трамвайного руху Люстдорфською дорогою та вул. Водопровідний, а ще тому, що вагони з нього переведені для обслуговування маршруту №7.

Вагонів не вистачає, бо через війну не провели закупівлю 12 нових трамваїв.

Одночасно продовжує працювати маршрут №27, що курсує від Старосінної площі через Люстдорф до Рибного порту, але з технічних причин випуск на нього обмежений.

У публікації Пасажирського транспорту сказано, що мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що після вивчення пасажиропотоку для Люстдорфа обіцяють зробити будь-які зміни у схемі маршрутів трамвая.

Нагадаємо, що з понеділка, 12 вересня, в Одесі запрацював найдовший трамвайний маршрут в Україні №7, який зв’язав між собою житлові масиви Котовського та Таїрова.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.