АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Мер Одеси вирішив перевірити усі укриття та сховища: що відомо? (фото, відео)


3-06-2023, 13:00 |

Після кількох обстрілів росіянам столиці України, коли виявилося, що одне з бомбосховищ виявилося зачиненим, Одеський міський голова Геннадій Труханов терміново видав розпорядження перевірити одеські укриття та бомбосховища.

 

Про те, що 1 червня росіяни атакували Київ і загинули діти через зачинене бомбосховище, ми писали раніше.

Після цього інциденту згідно із розпорядженням Геннадія Труханова № 248 від 1 червня 2023 року, відповідні служби мають провести заходи і перевірити оцінку стану готовності захисних споруд на території Одеси.

 

Після перевірок укриттів та бомбосховищ відповідні акти повинні скласти до 20 серпня і направити до ДСНС та до департаменту муніципальної безпеки.

Також з цього приводу Геннадій Труханов звернувся до одеситів.

Жахлива трагедія: внаслідок ракетної атаки загинули люди. У тому числі дитина. Шановні одесити, вкотре нагадую: під час повітряної тривоги потрібно негайно проходити в укриття. Усіх відповідальних за сховища комунальної власності попереджено і знають: під час повітряної тривоги ці сховища мають бути відкритими. Я звертаюся до відповідальних за відкриття сховищ приватної форми власності, у тому числі підлеглих ОСББ, бізнесу, підприємств та всіх, хто відповідає за укриття., –

йдеться у повдомленні.


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.