АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Перевірка шкіл і нарада із земельних питань: Григорій Діденко відвідав Болградський район


15-08-2022, 15:00 |
Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко та голова Одеської обласної ради Григорій Діденко здійснили робочий візит до Болградського району. Перш за все вони ознайомилися зі станом підготовки шкіл до нового навчального року.

 
Перш за все вони ознайомилися зі станом підготовки шкіл до нового навчального року. У всіх школах, де навчання проходитиме офлайн, мають бути обладнані укриття.
Під час візиту Максим Марченко і Григорій Діденко відвідали опорний заклад освіти «Болградський ліцей» та поспілкувалися з його керівництвом щодо організації навчального процесу.
«Стан укриття – у процесі підготовки, але школі також вкрай потрібен автобус для підвозу дітей. Розглядаємо різні можливості – проблему буде вирішено»,
– повідомив голова обласної ради.

 
До стану підготовки Кубейського закладу загальної середньої освіти у керівників області є ціла низка зауважень. Укриття перебуває у жахливому стані – треба вжити термінових заходів.

 
У селі Кубей вони також провели робочу нараду із земельних питань. Жителі громади скаржаться на проблеми з виділенням землі, користуванням власними земельними паями, а також із доступом до води для сільського господарства.

 
«Люди говорять, що пишуть заяви на отримання землі, а вони роками залишаються без відповіді. Щодо користування паями – є серйозні питання до орендарів. Заслухавши всі сторони, ми вирішили створити спеціальну робочу групу»,
– розказав Григорій Діденко.

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.