АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Яке сьогодні свято: 12 березня веселимось – День заборони на зневіру


12-03-2023, 15:00 |

Сумувати можна в будь-який час, крім весни. Адже в цей період часу оживають навіть засохлі пні, а природа шепоче нам, людям, що настав час залишати свої будинки і насолоджуватися гарною погодою. Весняні квіти, хвилюючі аромати погоди і всі принади весни чекають на нас за вікном. Люди не повинні опускати руки і піддаватися зневірі, необхідно дати відсіч цьому почуттю, щоб усі ми могли насолодитися одним із найприємніших сезонів.

 

Даруйте усмішку собі та оточуючим, насолоджуйтесь життям.

Для того, щоб не сумувати, достатньо намалювати на листку паперу вигнуту, як веселку, лінію. Далі потрібно обвести її червоним жирним кружком і перекреслити навскіс цією ж червоною рисою. Тепер ми отримуємо заборонний знак, який необхідно розвісити в найсумніших і тужливих місцях, наприклад, на холодильнику, біля дзеркала або над вагою підлоги. Також можна повісити таку картину і на роботі, адже у багатьох людей саме в цьому місці накопичується зневіра.

Опускати куточки губ і вдаватися до цього неприємного почуття цього дня заборонено. Нам усім потрібно більше часу витрачати на усмішки, досить посміхнутися навіть шматочку сиру, що запліснів, в холодильнику, адже можна влаштувати собі свято піци. Якщо вас дратує своє відображення в дзеркалі, покажіть йому мову, адже воно нахабно бреше, ми так само гарні, як і у свої п’ять років. Прийміть ванну, сходіть у душ, розслабтеся і потанцюйте, робіть все, щоб відігнати зневіру та не дати йому заповнити ваш розум.

Та й Всесвітній день ананаса, який також відзначають сьогодні, сприяє гарному настрою.

 


Газета: На пенсии
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.