АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Місто готується до зими


7-09-2024, 11:00 |

В Одесі тривають гідравлічні випробування тепломереж, що є обов’язковою умовою підготовки до опалювального сезону.

За повідомленням пресслужби міськради, труби перевіряють на щільність та міцність, щоб мінімізувати виникнення аварійних ситуацій під час опалювального сезону. Температура теплоносія в цей час нижче 40°C. Ділянки тепломереж, які не підлягають ремонту, замінюються на нові.

 

У зв’язку з підготовкою міста до зими триває надання допомоги від USAID — Проєкт енергетичної безпеки.

За останній місяць до підприємства КП «ТмО» надійшло чотири доставки попередньо ізольованих сталевих труб разом з комплектуючими та запірною арматурою.

Сумарно підприємство отримало сталеві попередньо теплоізольовані пінополіуретаном труби: діаметром 325—816 метрів; діаметром 219—24 метри; діаметром 108—78 метрів; діаметром 57—14 метрів. Крім того, КП «ТмО» ще отримало шарові крани, термоусадкові муфти, нерухомі прямі опори, роз’ємні рукави, ущільнюючі кільця, комплекти з ізоляції стиків, компенсаційні подушки. Ця допомога дозволить проводити подальші планові роботи із заміни пошкоджених теплових мереж.

КП «ТмО» просить одеситів та гостей міста паркувати авто лише в дозволених місцях та не наближатися до місць, де помітили просідання ґрунту. А також повідомляти про це спеціалізований центр для оперативного реагування в сфері ЖКГ — 15-01.


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.