АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Сергій Мунтян: «Робота управління БЕБ будуватиметься з врахуванням специфіки регіону»


4-11-2022, 17:00 |

Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області запрацює на повну цього тижня. Наразі проходить завершальний етап конкурсного відбору на зайняття вакантних посад аналітиків та детективів.

 

 

Відбір аналітиків та детективів для роботи в Територіальному управлінні складався з чотирьох етапів. Кандидати повинні були продемонструвати гідний рівень знань загального та спеціального законодавства, під час складання кваліфікаційного іспиту, пройти психологічне тестування та завершальний етап — проходження співбесіди з конкурсною комісією.

«Морегосподарський комплекс Одеського регіону продовжує залишатись ключовою складовою економіки всієї країни, її «морськими воротами». Вся робота Бюро будуватиметься з врахуванням специфіки регіону. Ключові напрями діяльності Територіального управління БЕБ в Одеській області наступні: розшук та арешт активів російської федерації і республіки білорусь, викриття схем, що призводять до несплати податків суб’єктами господарювання, упередження розкрадання бюджетних коштів всіх рівнів та протидія порушенням у сфері підакцизних товарів та у ігровому бізнесі. Активна робота буде проводитись також з виявлення, упередження та розслідування інших економічних злочинів»,

— зазначив начальник ТУ БЕБ в Одеській області Сергій Мунтян.

Нагадаємо, що Територіальне управління БЕБ в Одеській області — одне з шести територіальних представництв БЕБ, які наразі запускають свою роботу в Україні.

Прес-служба територіального управління БЕБ в Одеській області

Економічний експерт, генеральний директор UFC Capital і Arsenal Capital Олександр Гаврутенко підкреслює, що найістотнішим наслідком прийняття закону про БЕБ і його реалізації має стати вилучення функцій правоохоронної діяльності в економічній сфері у податковій, СБУ і Нацполіціі.

"Це повинно значно збільшити довіру у населення до цих органів, перетворить їх з головних жупелів, з інструментів тиску і залякування бізнесу, в сервісні структури, які реально забезпечують захист і безпеку, — зазначає експерт. — Водночас всі страхи і побоювання і сумлінних і несумлінних громадян будуть тепер стосуватися правоохоронного органу, що знову створюється. І головне завдання законодавця забезпечити його інституційну спроможність. Тобто, щоб він працював відповідно до законів і в інтересах усієї держави, а не окремих посадових осіб".



Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.