АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Нідерланди — надійний партнер


26-04-2024, 13:00 |

Минулого тижня делегація Одещини відвідала Східні Нідерланди у складі Економічної місії України, яку очолила заступниця міністра економіки України пані Надія Бігун.

 

Партнером місії також виступив швейцарсько-український проєкт UCORD «Згуртованість та регіональний розвиток України», метою якого є сприяння скоординованим діям з відновлення та злагодженого регіонального розвитку в Україні.

Під час візиту Агенцією було урочисто підписано меморандум з Агенцією розвитку Східних Нідерландів (Oost NL). Це закладає початок для подальшої кооперації, яка дозволить нам краще інтегрувати європейську модель діяльності Агенції, налагодити ефективні містки контактів між бізнесами обох країн та у перспективі започаткувати нові міжрегіональні та побратимські зв’язки.

Наскрізним контекстом всіх зустрічей в провінції Оверейсел була презентація моделі Triple helix, за якою реалізується регіональна політика в Нідерландах, а саме це означає стійку кооперацію між владою, бізнесом та наукою, що дає системний ефект для розвитку інновацій, запровадження надсучасних технологій та підтримки молодих фахівців в регіоні.

Протягом трьох робочих днів команда Агенції разом з іншими учасниками із Вінницької, Сумської та Хмельницької областей відвідали цілий ряд нідерландських підприємств, зокрема розташованих на території індустріального парку Hessenpoort.

Під час нідерландсько-українського бізнес-заходу було презентовано економічний потенціал Одеського регіону, який залишається вкрай цікавим для іноземних партнерів.

— За результатами візиту маємо багато «домашньої» роботи, нових ідей та напрацювань, а також побачили повну підтримку України та зацікавленість у спільних проєктах та допомозі на всіх рівнях,

— відмітив директор Агенції регіонального розвитку Одеської області Сергій Кононенко.

Підготував Олег КСЕНІН


Газета: Вечерняя Одесса
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.