АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Зеленський розповів про удар РФ по Одесі, де він зустрічався з грецьким прем'єром: Є загиблі

6-03-2024, 19:00
Президент Володимир Зеленський каже, що бачив удар РФ по Одесі вранці 6 березня, оскільки разом з прем'єром Греції Кіріакосом Міцотакісом у цей момент перебував у місті. Також йому відомо про загиблих і поранених внаслідок атаки.
 


 Частину українських пенсіонерів поставлять на військовий облік – кого торкнеться новий закон

6-03-2024, 17:00
Верховна Рада України працює над законопроєктом щодо посилення мобілізації. Кого саме стосуватиметься нововведення народних депутатів, розповідаємо в цьому матеріалі.
 


 Атака на Одесу 2 березня: що буде зі зруйнованим будинком і його мешканцями

6-03-2024, 15:00
На місці трагедії після дронової атаки в ніч на 2 березня вже третю добу триває розбір завалів, постраждалим мешканцям надають допомогу. А долю пошкодженого будинку вирішуватимуть представники міської влади.
 


 В Одесі оцінили стан зруйнованого будинку на Добровольського (фото)

6-03-2024, 13:00
За попередніми оцінками фахівців, уціліла частина дев’ятиповерхового будинку на вул. Добровольського придатна для проживання, але наближатися до зруйнованої багатоповерхівки поки небезпечно.
 


 Одеські скаути завітали до Музею історії Причорноморських німців

6-03-2024, 11:00
Це живий музей, багато представлених тут предметів і костюмів, можна не тільки торкатися руками, а й приміряти на себе. Коли людина безпосередньо контактує з експонатом, неодмінно відчувається дух минулого. Досягається стан, коли предмети починають із тобою розмовляти, відкривати свої таємниці.