АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Мюнхгаузен в Одесі: де знайти будинок барона, його «напівконя» та інші визначні пам’ятки

11-05-2024, 19:00
Ви знаєте, що в причорноморських полях досі скаче на своєму напівжеребці (точніше, на половині жеребця) барон Мюнхгаузен? Якщо ви думаєте, що таке запитання поставить одесита в глухий кут, то дуже помиляєтеся. По-перше, у нас є вже Остап Бендер, який за п’ять хвилин «створив» у мізках слухачів такі Нью-Васюки, що й сьогодні дехто в них вірить (вони здебільшого в кріслах чиновників сидять). А
 


 Президент Франції Емманюель Макрон висловив сподівання, що французам не доведеться воювати в Україні, однак не виключив "втручання" на українському боці.

11-05-2024, 17:00
Президент Франції Емманюель Макрон висловив сподівання, що французам не доведеться воювати в Україні, однак не виключив "втручання" на українському боці.
 


 Одеські медики отримають медичне обладнання від французьких колег

11-05-2024, 15:00
Французькі лікарі планують передати медичним установам Одеси медичне обладнання для надання допомоги пораненим українським захисникам, а також постраждалим від атак рашистів.
 


 Співвласники VARUS та EVA почали постачати їжу для ЗСУ

11-05-2024, 13:00
"Ukrainian transparent company", яку заснували співвласники мережі магазинів VARUS та EVA Руслан Шостак та Валерій Кіптик, почала постачати харчі для військових частин однієї з областей України.
 


 Євроінтеграція з перешкодами: які зовнішні виклики чекають на Україну дорогою до вступу в ЄС

11-05-2024, 11:00
Європейські посадовці працюють над тим, щоби офіційне відкриття переговорів про вступ України до Європейського Союзу відбулося наприкінці червня – тобто перед тим, як головування у Раді ЄС перейде від Бельгії до нашої сусідки, Угорщини. І від ЄС ледь не щодня надходять позитивні сигнали про те, що це станеться.