АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Незвичайний благодійний аукціон: Художники Одеси об'єднуються для підтримки місцевої лікарні

19-06-2024, 19:00
Історія Володимира стала запальною іскрою, яка спалахнула ідеєю зібрати гроші на необхідне обладнання для міської лікарні.
 


 Економічне бронювання вже фактично працює. У яких містах і сферах його можна отримати?

19-06-2024, 17:00
Формально економічне бронювання лише обговорюється у владних кабінетах, але якщо проаналізувати наявні вакансії, то виявиться, що воно вже давно існує. У яких професіях і містах бронюють найбільше?
 


 Нові вимоги до українців та проблема "ухилянтів": польський урядовець про міграційну політику Варшави

19-06-2024, 15:00
Наступного місяця у Польщі змінюються правила, що регламентують норми перебування українських шукачів притулку. До яких змін треба бути готовими українцям, що живуть у цій країні, ми запитали заступника державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Польщі Мацея Дущика. Саме він у польському уряді опікується питаннями міграції – до призначення в уряд професор Дущик був дослідником у Центрі
 


 "Українське Дунайське пароплавство" планує залучити фінансування від IFC на модернізацію флоту

19-06-2024, 13:00
Міжнародна фінансова корпорація (IFC) проведе інвестаналіз "Українського Дунайського пароплавства" (УДП) перед початком фінансування програми відновлення флоту на 86 млн євро.
 


 Затяжні дощі, посуха та ураганні вітри: який клімат чекає на Одесу в найближчому майбутньому

19-06-2024, 11:00
17 червня людство відзначає Всесвітній день боротьби з опустелюванням і посухою. Але, судячи з усього, це скоріше день ганебної поразки, ніж боротьби. Особливо, коли йдеться про Одесу та Одеську область. Колись наші предки збудували квітуче місто в голому степу. Чи не залишимо ми після себе голу пустелю? І не далеким нащадкам, а власним дітям?