АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Кривий Ріг: Подорож до квіткового годинника

29-06-2024, 19:00
Делегація форуму "Українська мова - мова єднання" відвідала у Кривому Розі квіткового годинника.
 


 Незабутня екскурсія  історичним серцем Кривого Рогу

29-06-2024, 17:00
У Кривому Розі, одному з найбільших міст України, історія зводиться в кожному кутку, а відвідати його значить зануритися у багатовікову спадщину, яка об’єднує культурні, історичні та промислові перспективи. Одним із найяскравіших прикладів цього є екскурсія, яку провела чарівна Марія для гостей із Одеси у рамках творчої поїздки оргкомітету загальнонаціонального конкурсу "Українська мова - мова
 


 Відбулася зустріч у Криворізькому місьвиконкомі із делегацією творчого форуму «Українська мова - мова єднання»

29-06-2024, 15:00
В середині квітня до Кривого Рогу завітали представники оргкомітету творчого форуму «Українська мова - мова єднання» з ініціативою провести у місті перший тур 25-го ювілейного форуму українських митців поезії та прози. Делегацію очолив, Голова Одеської регіональної організації Національної спілки журналістів України та Очільник оргкомітету творчого форуму Юрій Работін.
 


 На автомобіль впало дерево: як отримати компенсацію

29-06-2024, 13:00
В Одесі дуже часто трапляється, що гілки дерев, або навіть дерева цілком, падають на припарковані автомобілі. Юрист Вікторія Гусакова розповіла “Одеському Життю”, в яких випадках власник пошкодженої машини може розраховувати на компенсацію, та що для цього робити.
 


 Правила проїзду громадським транспортом зміняться для всіх українців: що потрібно знати

29-06-2024, 11:00
Законодавчо закріпили важливу зміну у правилах проїзду в громадському транспорті. У Мінінфраструктури пояснили, навіщо це потрібно.