АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Торгівля з компромісом: на яких умовах Україна збереже вільний доступ до ринку ЄС

2-07-2024, 19:00
Євросоюз планує ще на рік продовжити дію автономних преференцій для українських експортерів. Це вже друге продовження дії преференцій для України. Але якщо минулого року це рішення було прийняте без особливих проблем, то тепер кілька країн лобіювали не поширювати цю лібералізацію на низку товарних груп.
 


 Уряд дозволив збільшити бронь від мобілізації для чиновників та працівників держпідприємств

2-07-2024, 17:00
Кабінет міністрів вніс зміни до положення про Міжвідомчу робочу групу з питань організації призову військовозобов’язаних громадян на військову службу під час мобілізації.
 


 Як зберегти осетрових?

2-07-2024, 15:00
Наприкінці травня в Інформаційному центрі Дунайського біосферного заповідника команда WWF-Україна провела зустріч з представниками громади міста Вилкове та управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства і продовольчих програм в Одеській області (Одеський рибоохоронний патруль) щодо обговорення питань збереження осетрових видів риб.
 


 Ви придбали неякісний товар в Інтернеті: як його обміняти або повернути гроші

2-07-2024, 13:00
Юристка Вікторія Гусакова розповіла “Одеському Життю”, що робити покурцеві, якщо він в інтернет-магазині придбав товар та виявили недоліки. Скажімо, товар реалізований в неробочому стані, до нього відсутня технічна документація, певні деталі, інструкція по користуванню.
 


 В Одесі відкрили додаткові пляжі для купання

2-07-2024, 11:00
Список пляжів, де в Одесі дозволено купатися, поступово доповнюється. Про це сьогодні, 1 липня, повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.