АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Коли у дворах нуртувало життя

11-07-2024, 19:00
Видавництво Optimum випустило книжку оповідань Григорія Бараца «Война дворов». Автор — директор Всесвітнього клубу одеситів, людина незвичайної долі та широти душі. Але головне зараз навіть не це, а те, що Григорій Ісаакович несе й зберігає пам’ять про повоєнні одеські двори, коли там нуртувало життя, діти проводили купу часу, граючи в «стінку», «класики» та «маялку».
 


 Національна музична академія України ім. П. І. Чайковського - лідер серед мистецьких закладів освіти України

11-07-2024, 18:28
Протягом своєї багаторічної історії НМАУ ім. П. І. Чайковського є лідером серед вищих мистецьких освітніх закладів України та займає високі щаблі в світових освітніх рейтингах серед мистецьких закладів освіти.
 


 Експортерам зерна збільшили термін повернення валюти в Україну: на що це вплине

11-07-2024, 17:00
Національний банк України збільшив з 90 до 120 днів граничні строки розрахунків за операціями з експорту деяких видів аграрної продукції, здійснених з 12 липня 2024 року.
 


 Захист довкілля на Одещині: фаховий непрофесіоналізм або дерибан коштів

11-07-2024, 15:00
Природа сьогодні стала мовчазною жертвою війні. Поняття «экоцид» міцно увійшло в лексику воєнного часу. А збитки, завдані навколишньому середовищу України, обчислюються десятками мильонів доларів. Здавалося б, саме зараз потрібні продумані та обґрунтовані проекти захисту довкілля. Але регіональна програма охорони навколишнього природного середовища, прийнята департаментом екології ОДВА, викликала
 


 Підвищення акцизів на пальне може призвести до політичного скандалу, - експерт

11-07-2024, 13:00
За підвищення акцизів на пальне, яке погодили у Верховній раді, заплатить в результаті кожен українець, адже дорогий бензин потягне за собою зростання цін на всі товари та послуги. Крім того, поки неясним є цільове використання цих коштів.
 


 Одеська область позбулася сотень тонн небезпечної речовини, що пролежала понад чотири десятки років (фото)

11-07-2024, 11:00
Ліквідатори спалили останні залишки небезпечних відходів, що пролежали понад сорок років на Одещині. З жовтня минулого року до цього часу вдалося ліквідувати 477 тонн, а це понад 20 фур отрути.