АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 "Ворожі" дружні голоси

6-10-2024, 19:00
Навіть якщо у вітчизняного журналіста з'являється інсайдерська інформація з фронту чи Печерських пагорбів, не кожен ризикне нею поділитися – щоб не нашкодити своїй країні чи самому собі. А закордонні колеги позбавлені подібних побоювань, сумнівів та обмежень. Як наслідок, резонансні українські новини регулярно повертаються в Україну за посередництва західних ЗМІ.
 


 Сьогодні в Україні свято тих, від кого залежить майбутнє нації

6-10-2024, 17:00
Цього недільного дня, 6 жовтня, в Україні відзначають День вчителя – свято тих, хто присвятив своє життя навчальній та виховній діяльності та від кого залежить майбутнє молодого покоління, а отже – і всієї нашої нації.
 


 Відкриття виставки «Між небом і землею» в Одеській обласній науковій бібліотеці ім. Грушевського

6-10-2024, 15:00
Вчора в Одеській обласній науковій бібліотеці ім. Грушевського відбулося довгоочікуване відкриття виставки «Між небом і землею», яка представила роботи чотирьох талановитих художників: Ірини Резніченко, Олени Главенчук, Ольги Погрібної та Сергія Басока.
 


 FT: Українські та західні чиновники розглядають модель "земля в обмін на НАТО" для завершення війни

6-10-2024, 13:00
Україна та її західні союзники обговорюють можливий компроміс, за яким Київ може отримати членство в НАТО в обмін на дипломатичне розв'язання питання окупованих Росією територій у майбутньому.
 


 Презентація книги "Записки добровольця" в Одеській бібліотеці М. Грушевського

6-10-2024, 11:00
Вчора в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського відбулася чергова зустріч книжкового клубу "Бути собою", на чолі з Олесею Мельниченко. Ця зустріч проходила в особливому форматі — була присвячена презентації книги Олександра Закерничного "Записки добровольця".