АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Сонячні електростанції на дахах будинків: висока ціна енергії, або проблеми на шляху до енергонезалежності

8-10-2024, 19:00
Рішення про кредитування державою встановлення сонячних електростанцій (СЕС) зацікавило багатьох людей. Перш за все, з точки зору забезпечення освітлення в оселях під час блекаутів. Але для багатоповерхових будинків спочатку з’ясувалося, що СЕС неспроможні підтримати освітлення в квартирах мешканців і мають бути використані лише для забезпечення освітлення місць загального користування, короткого
 


 Польські фермери знову готуються блокувати рух на кордоні з Україною

8-10-2024, 17:00
Польські фермери планують знову блокувати рух вантажів через кордон з Україною – блокаду КПП "Медика – Шегині" хочуть тримати до кінця року.
 


 Картопля подорожчала на 200%. Чому в Україні ростуть ціни на овочі і що буде далі?

8-10-2024, 15:00
Як і на будь-який сезонний продукт, ціни на овочі та їх присутність на прилавках зумовлені порою року. Тому найдорожчим місяцем зазвичай є квітень, коли продукція на складах закінчується. Далі ціни поступово зменшуються до мінімуму, який настає в серпні, коли збирають урожай і продукція потрапляє на ринки та в супермаркети. З вересня-жовтня вартість товарів зростає, аби досягти максимуму у
 


 Популярний поїзд з Одеси змінює маршрут: пасажирам пропонують пересадку

8-10-2024, 13:00
«Укрзалізниця» змінює маршрут поїзда №148/147, що прямує за маршрутом Одеса – Київ. Через ремонтні роботи на залізниці, поїзд йтиме в обхід Черкас і Борисполя. Щоб дістатися до цих міст, пасажирам пропонують скористатися приміськими поїздами.
 


 Четвертий органний концерт XII Міжнародного органного фестивалю імені Теофіла Ріхтера: «Романтична скрипка»

8-10-2024, 11:00
У неділю, 6 жовтня 2024 року, Лютеранська церква Святого Павла (Одеська кірха) стала місцем неймовірного музичного вечора — Четвертого органного концерту XII Міжнародного органного фестивалю імені Теофіла Ріхтера.