АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 До снігоприбиральних робіт на залізничних коліях Одеської магістралі залучено майже 2,5 тисяч людей


28-01-2021, 13:00 |

Протягом останньої доби 2 тис. 449 залізничників були задіяні у заходах снігоборотьби на регіональній філії «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця».  Загалом до роботи було залучено 1 тис. 221 працівник колійного господарства та 878 працівників із інших підрозділів філії. 

Найбільше працівників були задіяні по ВП «Одеська об’єднана дирекція залізничних перевезень» та ВП «Шевченківська дирекція залізничних перевезень», де товщина снігового покриву становила до 30 та 10 см відповідно. Необхідності у використанні снігоприбиральних машин по філії  не було.

У зв’язку з погіршенням погодних умов наступної доби та тривалістю опадів у регіоні, заходи із забезпечення безперебійного руху на коліях та об’єктах залізничної інфраструктури тривають. По філії підготовлена 21 одиниця снігоприбиральної техніки, три з яких планується задіяти у поточну добу на дільниці Одеса-Колосівка, по ст. Т.Г.Шевченка, ст. Помічна та Долинська.

Одеська залізниця закликає пасажирів бути обережними та обачними на об’єктах залізничної інфраструктури. Бути особливо уважними на дорозі та  під час перетину колій на залізничних переїздах.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»


Газета: Чорноморський гудок
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.