АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Катерину відмили, а дівчину, яка її розписала, оголосили в розшук


12-09-2022, 11:00 |

Напис «Катерина=це путін», яку написала на пам’ятнику Катерині ІІ невідома дівчина, з постаменту змили. А її автора оголосили у розшук.

 

Нагадаємо, що в суботу, 10 вересня, до пам’ятника Катерині другої в Одесі на Катерининській площі, підійшла невідома дівчина і фарбою з балончика зробила на постаменті монумента напис: «Катерина = це путін».

Серед іншого, одеситів здивувала відсутність охорони, яка має бути біля пам’ятника цілодобово. Справа в тому, що з міського бюджету на охорону виділяється сума близько двох мільйонів гривень на рік.

Необхідність охорони у міськраді пояснюють тим, що чотири постаті засновників Одеси, які є частиною композиції, є музейними експонатами та мають історичну та мистецтвознавчу цінність.

Також місцеві паблики опублікували фото поліцейського орієнтування на дівчину, яку підозрюють у вандалізмі. Те, як вона пише на пам’ятнику, зняли камери відеоспостереження, розташовані на площі.

 

 

 Зазначимо, що користувачі соцмереж миттєво знайшли особу, як то кажуть у юриспруденції, дуже схожу на дівчину, що скоїла правопорушення, і пропонують скористатися підказкою поліціянтам. Слово за одеською поліцією.

 


Газета: Одесская жизнь
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.