АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Перевізники Польщі повністю заблокували рух вантажівок на двох пунктах пропуску з Україною

8-11-2023, 19:00
Польські перевізники станом на 7 листопада повністю заблокували проїзд вантажного автотранспорту на двох пунктах пропуску на кордоні з Україною. Ключова вимога польських перевізників – повернення системи видачі дозволів для роботи в ЄС українських перевізників.
 


 Угорщина обіцяє блокувати початок переговорів з Україною про вступ до ЄС

8-11-2023, 17:00
Політичний директор прем’єра Угорщини Балаж Орбан заявив, що Будапешт блокуватиме початок переговорів з Україною про вступ до ЄС, доки не будуть виконані угорські вимоги щодо мови освіти.
 


 Доля пам’ятників радянських та імперських часів в Одесі: кому знесуть, кому залишать

8-11-2023, 15:00
В Одесі планують провести демонтаж чи перенесення 6 пам’ятників діячів радянських та імперських часів. Вже цього четверга, 9 листопада, одеська історико-топонімічна комісія вирішить питання з монументами минулої епохи.
 


 Нові правила ввезення гуманітарки: боротьба із шахраями чи хрест на волонтерстві?

8-11-2023, 13:00
Згідно з новою постановою Кабміну, з 1 грудня в Україні мають запрацювати нові правила ввезення гумдопомоги з-за кордону. Таким чином уряд планує боротися із продажем та «розпилом» гуманітарки. Однак у мережі вже спалахнув скандал: багато волонтерів заявили, що нові правила поставлять на них хрест. Ми поговорили з одеськими волонтерами про те, як зміниться їхня робота після 1 грудня.
 


 Виселення пацієнтів з Одеського онкодиспансеру скасовується: кого покарають

8-11-2023, 11:00
Корпуси одеського онкодиспансеру, що були передані в оренду приватній фірмі, повернули медустанові. Виселятимуть нікого, пацієнти продовжать лікування. А незаконною передачею майна займуться правоохоронці.