АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Одеський магістрат: коли в місті з’явився попередник комерційного суду

14-11-2023, 19:00
14 листопада 1795 року було засновано одеський магістрат, який по суті став попередником комерційного суду. Магістрат поєднував у собі функції судового органу та органу громадського самоврядування, а також вплинув на устрій суспільного життя нашого міста.
 


 В Одесі ТЦК “упакували” чоловіка як злочинця: за нього заступилися містяни

14-11-2023, 17:00
Сьогодні в Одесі представники ТЦК та поліції затримали чоловіка серед вулиці та закинули його до автівки. Але мешканці будинку, де це все відбувалося, заступилися за чоловіка та не дали покинути місце події.
 


 Воєнний оглядач "The Economist" Шашанк Джоши: Бахмутська кампанія коштувала Україні більше, ніж вона отримала

14-11-2023, 17:00
На початку листопада в британському журналі "The Economist" було опубліковано інтерв'ю та есе Валерія Залужного. Головнокомандувач Збройних сил України не дуже часто виходить у публічний простір чи спілкується зі ЗМІ, тому поява його публікацій стає справжньою подією, яка обговорюється не один день. Цей раз не був винятком. І для багатьох став справжнім одкровенням. Залужний достатньо тверезо
 


 Мільйони помилкових діагнозів. Учені виявили неточності у вимірюванні артеріального тиску

14-11-2023, 13:00
Через неправильну діагностику гіпертонії та інших захворювань, мільйони людей можуть приймати препарати без будь-яких реальних підстав, вважають автори дослідження.
 


 В Одесі стартував опалювальний сезон: коли стане тепло у квартирах

14-11-2023, 11:00
З понеділка, 13 листопада, в Одесі розпочався опалювальний сезон. Ще з учора тепло почало надходити до закладів соціальної сфери – садочки, лікарні, школи.