АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 У вересні здорожчає пальне, запровадять повернення грошей за купівлю українських товарів і скоротять грошову допомогу

1-09-2024, 19:00
У перший місяць осені можуть зрости ціни на деякі товари, перш за все пальне, планують скасувати допомогу на оплату комуналки, зато запровадять національний кешбек. Подробиці про те, які зміни на нас чекають у вересні читайте в матеріалі «Одеського Життя».
 


 В Одеській області запроваджують нове харчування школярів: корисно, але не завжди смачно?

1-09-2024, 17:00
Одеська область приймає участь у проекті з переоснащення шкільних їдалень і запровадження там нової системи харчування дітей. Головні принципи – їжа має бути здоровою та розмаїтою (так зване «меню Клопотенка»). При цьому в школах модернізують харчоблоки, а кухарі пройдуть навчання.
 


 Фірма Ахметова щомісяця отримувала зайві кошти за електроенергію на Донеччині, в Yasno відреагували

1-09-2024, 15:00
Господарський суд Дніпропетровської області стягнув з ТОВ "Дніпровські енергетичні послуги" Ріната Ахметова 915 тис грн. переплати за енергетичні послуги, які воно отримало від Добропільської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області.
 


 Оксен Лісовий назвав педагогів-дошкільників "соціально маргіналізованими" через надзвичайно низьку зарплату в 6 тисяч гривень

1-09-2024, 13:00
Міністр освіти та науки Оксен Лісовий заявив, що середня зарплата вчителя в Україні становить близько 12 тисяч гривень, тоді як, відповідно до Закону про освіту, вона мала б зрости до 24 тисяч гривень.
 


 Першокласників з кожним роком все менше: скільки їх в Одесі у 2024

1-09-2024, 11:00
В Одесі продовжує зменшуватися кількість першокласників, що пов’язано з масовим виїздом сімей через повномасштабне вторгнення в Україну. За останні три роки число першачків знизилося на 11,5 тисяч. Цього року до школи підуть 98,5 тисяч дітей, що є значним скороченням порівняно з попередніми роками.