АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 ЦІЛЮЩІ РАНКОВІ НАПОЇ


30-06-2020, 18:00 |

Ранній смерті можна запобігти, харчуючись здоровою і збалансованою їжею та виконуючи регулярні фізичні вправи. Подовжити тривалість життя допоможе дієта для схуднення, в якій завжди присутній один воістину цілющий продукт — йогурт.

Експерти називають його диво-їжею, оскільки він поряд з фруктами, овочами та іншими здоровими стравами творить справжні дива із самопочуттям без ліків. На їхню думку, йогурт — один з кращих способів збільшити тривалість життя, а також скинути вагу й відтермінувати більшість хвороб.

Річ у тім, що знайомий усім напій має захисні властивості, які зменшують ризики ранньої смерті, зазначають дієтолог Джульєтта Келлоу і доктор Сара Брюер. Він містить пробіотики, корисні для кишечника, кальцій, фосфор і білок. За словами фахівців, вживання більшої кількості йогурту може знизити артеріальний тиск, зміцнити кістки й навіть знизити ризики діабету. Дієтологи стверджують, що корисно з’їдати щодня навіть маленьку чашку йогурту, в якій три-чотири ложки продукту.

Дослідження показали, що йогурт може допомогти протистояти багатьом проблемам зі здоров’ям, пов’язаним зі старінням, як-от гіпертонія, остеопороз і небажане збільшення ваги. Пробіотичні бактерії, що містяться в ньому, витісняють шкідливі бактерії, які впливають на голод чи ситість та засвоєння поживних речовин. Це означає, що при цьому обмежується споживання калорій.

Люди, які вживають йогурт, з часом зупиняють збільшення ваги, мають менший індекс маси тіла, меншу талію та менше жиру.

У цьому сенсі корисний також інший ранковий напій, що має подібні властивості — кава. Вона багата антиоксидантами, а також рибофлавіном, пантотеновою кислотою, марганцем, калієм, магнієм і ніацином, іншими сполуками. Кава захищає організм завдяки своїм потужним антиоксидантним властивостям.

До йогурту та кави можна долучити й такий цілющий цитрус, як грейпфрут, багатий потужним антиоксидантом лікопеном. А ще завдяки високому вмісту вітаміну С є одним з найпростіших способів поліпшити імунітет, загальний стан здоров’я, включаючи зниження рівня холестерину й ризику серцевих захворювань. Особливо корисні рожеві та червоні плоди.


Газета: Чорноморські новини
 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.