АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Культура війни

Учора, 19:00
У квітні 2024 року Україна обговорювала новий закон про мобілізацію, американську допомогу, ворожі удари по нашій енергосистемі та інші актуальні проблеми воєнного часу. Але паралельно багато хто з нас сперечався про кенселінг Михайла Булгакова та про вплив його творчості на уми сучасних українців. Висновки експертної комісії УІНП спровокували серйозну дискусію в соцмережах.
 


 Над Одесою збили дрон на парашуті

Учора, 17:00
Сьогодні, у суботу, 27 квітня, над Одесою можна було побачити кадри, які можна порівняти з повітряними боями Першої світової. Вперше гвинтовий Як-52 знищив розвіддрон «Орлан-10», який спустився на парашуті.
 


 ЮНЕСКО розширило охоронну зону історичного центру Одеси

Учора, 15:00
ЮНЕСКО оновила межі охоронної зони об’єктів всесвітньої спадщини в Одесі. До історичного центру тепер належить територія в межах вулиць Приморська – Лідерсовський бульвар – Леонтовича – Пантелеймонівська – Старопортофранківська – Балківська.
 


 Кіномузей, картини на фронт і бойовий кіт Шайба

Учора, 13:00
В Одеський ліцей № 56 журналістів нашої газети наполегливо запрошував експерт газети в освітянській темі Сергій Пеняєв, консультант Одеського центру професійного розвитку педагогічних працівників. «Завітайте в цей заклад, побачите сучасний історичний музей, який, до речі, високо оцінили на міському рівні», — говорив Сергій Миколайович.
 


 “Нафтогаз” назвав ціну на газ для населення з 1 травня

Учора, 11:00
НАК “Нафтогаз” ще на рік продовжила дію фіксованого тарифу на газопостачання для домогосподарств. Кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн.
 


 Математика, що врятувала життя: історія виживання одесита в таборі Освенцим

26-04-2024, 19:00
Одеський математик Яків Трахтенберг, перебуваючи в нацистському концтаборі Освенцим, розробив систему швидкого рахунку, яка відома в усьому світі. Вона не тільки дає змогу робити в розумі складні обчислення, а й розвиває інтелект.
 


 Українці в Німеччині зможуть отримати альтернативу недійсному паспорту, але не всі

26-04-2024, 17:00
Рішення Міністерства закордонних справ Україні щодо призупинення консульських обслуговувань українських чоловіків не вплине на їхній статус біженців в Німеччині.
 


 Повернення "хрущовок"? Як Україна відбудовуватиме житло за типовими проєктами

26-04-2024, 15:00
Відновлювати соціальну та житлову інфраструктуру в Україні планують за єдиними проєктами. Чи хороша це ідея?
 

Вернуться назад << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 1195 >> Следующая страница