АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Під урвищем біля самого бульвару: як в Одесі відкрили перший дитячий садок

6-11-2023, 19:00
Ще в середині ХІХ століття в Одесі почали відкриватись спеціальні місця для активного відпочинку дітей. Культура дитячих садків тільки-но зароджувалась по всій Європі, і в Одесі намагалися не відставати. Дякувати за майданчики для дитячого дозвілля треба було Йосипу Чижевичу, на той момент — члену торгово-господарського відділу одеської управи.
 


 Свято одеських лютеран

6-11-2023, 17:00
28 – 29 жовтня у приміщенні Одеського кафедрального собору Німецької євангелічно-лютеранської церкви України (вул. Новосельського, 68) відбулися урочисті заходи, присвячені 220-річчю заснування громади Святого Павла у нашому місті.
 


 Очі в очі, а не зверху вниз

6-11-2023, 15:00
Вікторія Волошина, психологиня відділення персоналу та психологічного забезпечення 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області (на знімку), недавно побувала у Києві, де взяла участь у тренінгу з етичної взаємодії та комунікації з особами, які мають різні види порушень здоров’я. За її словами, це навчання дуже важливе, актуальне, оскільки кількість осіб з різними
 


 ДОПОМОГА ЗА ПОШКОДЖЕНЕ ОБСТРІЛАМИ ЖИТЛО. КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ОДЕСИТАМ. КОНТАКТИ

6-11-2023, 13:00
Одесити можуть також звертатись за допомогою до Приморської районної адміністрації (вул. Канатна, 134) або до спеціальної Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна.
 


 Вночі Одесу атакували ракетами та дронами, постраждав Художній музей: фото та відео наслідків

6-11-2023, 11:00
У ніч із 5 на 6 листопада росія інтенсивно атакувала Одесу ракетами та дронами. Пошкоджено житлові будинки, музей, припортову інфраструктуру, техніку. П’ятеро людей отримали поранення.