АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Шахраї «не стомлюються» робити підробки офіційного вебресурсу Головного сервісного центру МВС, а громадяни купувати їх.


11-02-2023, 15:00 |

Говоримо про фішингові сайти. Зовні вони схожі на офіційний вебресурс Головного сервісного центру МВС. Але їх метою є виманювання в довірливих або неуважних користувачів мережі персональних даних.

 

Підроблені ресурси зловмисники «просувають» за допомогою реклами у соцмережах.
⚠️ Важливо, аби не стати жертвою фішингу, не переходьте за сумнівними гіперпосиланнями та не вводьте конфіденційні дані на підозрілих ресурсах. Уважно перевіряйте URL-адресу, адже будь-які неточності можуть означати, що ви потрапили на фішинговий сайт. Державні ресурси завжди мають домен «gov.ua».
😕 Далі про фальшиві довідки. Коли водій отримав посвідчення водія, а його немає в Дії. Бо керманич просто купив його в Інтернеті й цілком серйозно переконаний, що документ чинний і законний. Навіть є фото довідок, які начебто були видані у сервісних центрах МВС. На них наш логотип, але, наприклад, неправильно вказана адреса закладу або інші дані, які ми зчитуємо легко як неправдиві. Звичайно, що таких бланків ми ніколи не видавали. Відповідно і «печатка», і «підпис», і інші елементи на таких документах — це фейк.
✅ #СервісніЦентриМВС ще раз звертають вашу увагу, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія вперше — це самостійно пройти 2 курси навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичний та практичний іспити в сервісному центрі МВС.
Не шукайте незаконних шляхів отримання водійських документів. Пам’ятайте, за це передбачено відповідальність частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України. Це карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Більше у новині 👉 http://surl.li/etqln
Будьте мудрі й відповідальні!

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.