АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Болгарія проситиме Євросоюз заборонити імпорт яєць з України

Учора, 19:00
ЄС навесні створив механізм запобіжників для обмеження вільної торгівлі з Україною. У червні цей механізм був застосований уперше і поширився лише на одне найменування імпорту – український овес, згодом його задіяли щодо яєць і цукру, а також меду.
 


 «Дні єврейської культури»

Учора, 17:00
З 15 по 22 вересня в Одесі проходить фестиваль «Дні єврейської культури». Захід присвячений багатій єврейській спадщині міста, відомого своїми талановитими письменниками, художниками, музикантами та науковцями.
 


 Odesa Economic Revival forum 2024: Геннадій Труханов розповів про перспективи повоєнного відновлення Одеси

Учора, 15:00
В Одесі завершився перший день Odesa Economic Revival forum 2024 – головної економічної події року, під час якої пройшли панельні дискусії за участю відомих дипломатів, політичних діячів, центральної влади, мерів міст, підприємців, фінансистів тощо.
 


 Ми п’ємо погану воду: як в Україні будуть вирішувати цю проблему

Учора, 13:00
Якість питної води безпосередньо впливає на наше здоров’я. Без води не відбувається жоден процес в організмі: дихання, терморегуляція, перетравлення їжі та інші. Висновок напрошується сам собою: яка вода — таке й здоров’я. То яку ж воду ми п’ємо?
 


 В Одесі відремонтують узвіз Марінеско: коли почнуть ремонт і скільки він триватиме

Учора, 11:00
Сьогодні, 18 вересня 2024 року, на черговій сесії Одеської міськради ухвалили рішення щодо ремонту злощасного узвозу Марінеско, де, незважаючи на нещодавно проведені роботи, продовжують просідати трамвайні рейки.