АКТУАЛЬНІ НОВИНИ

 
   

КОНТАКТИ
Інформація повинна бути вільною.
Посилання — норма пристойності.




При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове. Copyright © 2018-2024.
Top.Mail.Ru


 Чим прославився матрос Вакуленчук – на його честь назвали площу та вулицю у центрі Одеси

4-08-2024, 19:00
«Одеське Життя» продовжує розповідати історії радянських назв вулиць. Йтиметься про спуск Вакуленчука (нині Деволанівський узвіз) та площу Вакуленчука (нині Митної). Хто ж був такий, що аж двох топонімів в Одесі удостоївся?
 


 Працював у ДСНС 30 років: у лікарні Львова помер одеський вогнеборець, на якого впала палаюча стеля

4-08-2024, 17:00
46-річний рятувальник Володимир Александрюк, який 30 липня постраждав під час гасіння масштабної пожежі в будинку в центрі Одеси, помер у лікарні. Як розповіли "УП. Життя" у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, займання сталося в одній із будівель старого фонду міста.
 


 В Британії не вщухають протести й сутички після резонансного вбивства дітей

4-08-2024, 15:00
Напередодні кількома містами у Великій Британії прокотилась хвиля протестів і сутичок після того, як у понеділок 17-річний нападник увірвався на захід в Англії у танцювальній школі, присвячений Тейлор Свіфт, й убив трьох малих дівчат . Ще восьмеро дітей отримали поранення, з них п’ятеро у критичному стані. У тяжкому стані також двоє дорослих.
 


 Українців можуть залишити без газу – із чим це пов’язано

4-08-2024, 13:00
В Україні у кожній квартирі проведуть перевірку газового обладнання та внутрішніх газових мереж. За цю перевірку споживачі як раз і отримають так звану третю платіжку. За низку порушень газ мають відключити.
 


 Нова спеціальність: яку зарплату отримають фахівці із супроводу ветеранів

4-08-2024, 11:00
2 серпня 2024 року Кабінет міністрів прийняв постанову про запровадження фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб, а також про оплату їхньої праці. Їм буде встановлено надбавку за особливий характер роботи до 50% від окладу за фактично відпрацьований час.